Motivationsresan → Starkare → Friskare → Piggare 

Nyfiken på föreläsningen? Läs mer nedan eller kika på klippet.

Är du trött på att ha dåligt flås, men har svårt att hitta energi för att ta dig ur soffan? Eller har du lätt för att komma igång, men lika lätt för att sluta? Följ med på en inspirerande resa och få tips på hur du får motivationen att ta kontroll över din hälsa – en resa där du inte bara inleder en livsstilsförändring utan faktiskt håller fast vid den. Du kommer att få nya infallsvinklar, se nya möjligheter och upptäcka nya sidor hos dig själv på vägen.

Följ med på en inspirerande föreläsning på vad som händer om man gräver tillräckligt djupt inom sig. Hur det är att hitta sidor hos sig själv som man inte trodde fanns där. Kan man lära sig älska smärta och omfamna rädslan? Och hur slår man personligt världsrekord?

Stephan Wilson har programlett flera framgångsrika teveprogram som Gomorron och Min Klassiker. Mest känd är han kanske från serien Stephan på glid där han på stapplande steg försökte förstå sig på fenomenet längdskidor. 

För barn­familjer är han också ett bekant ansikte från Lilla Sportspegeln, Bolibompa och Lilla Aktuellt.

Han har även skrivit boken ”Motivationsresan – starkare, friskare, piggare!” Att hjälpa andra hitta glädjen i träning har blivit hans största drivkraft.

Idag är Stephan en annan person än innan sitt första Vasalopp – men på vilket sätt?

Tillsammans med bilder och filmklipp får du följa med på en spännande resa från Stephans 12 timmar långa Vasalopp till hans 21 timmar långa Vätternrunda. Stephan väver ihop egna erfarenheter och metoder som att ”applicera in fler nyttigheter i ens liv än ta bort onyttigheter”.

Med hjälp av spännande forskning, fängslande berättelser från möten med några av Sveriges främsta idrottare samt handfasta tips på plats kan vi lova att du inte kommer kunna sitta still. När du väl lämnar lokalen är du garanterat mer peppad än innan och kanske har du påbörjat din resa mot svart bälte i hälsa!

Kontakta info@idestorm.se för att boka föreläsningen eller för att få veta mer.

Kontakt & bokning

Maila till info@idestorm.se