Motivationsresan

en inspirerande föreläsning

Följ med på en inspirerande föreläsning på vad som händer om man gräver tillräckligt djupt inom sig. Hur det är att hitta sidor hos sig själv som man inte trodde fanns där. Kan man lära sig älska smärta och rädsla? Och hur slår man personligt världsrekord?

Stephan Wilson är känd för sina framgångsrika TV-serier “Stephan på glid” och “Stephans klassiker”. Där fick man se Stephan utveckla sina skidkunskaper, behärska cykeln, maximera simtagen och få till rätt löpsteg för att genomföra vad som kanske sitter djupast rotat i den svenska idrottssjälen: Vasaloppet och En Svensk Klassiker. Även för barnen är Stephan ett bekant ansikte med sina sju år på Lilla Sportspegeln.

Idag är Stephan en annan person än innan sitt första Vasalopp – men på vilket sätt?
Tillsammans med bilder och filmklipp får du följa med på en spännande resa från Stephans 12 timmar långa Vasalopp till hans 21 timmar långa Vätternrunda. Stephan väver ihop egna erfarenheter & metoder som att ”applicera in fler nyttigheter i ens liv än ta bort onyttigheter”.

Med hjälp av spännande forskning, fängslande berättelser från möten med några av Sveriges främsta idrottare samt handfasta tips på plats kan vi lova att du inte kommer kunna sitta still. När du väl lämnar lokalen är du garanterat mer peppad än innan och kanske har du påbörjat din resa mot svart bälte i hälsa!

Kontakta info@idestorm.se för att boka föreläsningen eller för att få veta mer.

Kontakt & bokning

Maila till info@idestorm.se